facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 12. 4. 2013

Huawei představil Ascend G510

nový smartphone střední třídy

Společnost Huawei uvádí na český trh nový smartphone střední třídy Huawei Ascend G510. Hlavním ovládacím prvkem telefonu je velký dotykový IPS LCD displej s úhlopříčkou 4,5" s rozlišením 480x854 pixelů. O svižný chod se stará dvoujádrový 1,2 GHz procesor. Smartphone disponuje vnitřní pamětí 4GB, kterou je možné rozšířit až do 32 GB pomocí slotu na microSD paměťové karty. V přístroji je nainstalován operační systém Google Android 4.1 Jelly Bean, který je doplněn o nové uživatelské rozhraní Huawei Emotion UI. Tato grafická nadstavba nad systémem Android uživatelům zjednodušuje ovládání systému a nabízí větší míru personalizace. Uživatel má možnost volby několika grafických podob a variant prostředí. Emotion UI nově přináší také profily, přičemž k dispozici je několik přednastavených profilů, které lze rychle aktivovat. Uživatel má možnost vytvářet si také své vlastní profily.



Ve výbavě Ascendu G510 dále najdeme 5Mpx fotoaparát s přisvětlovací LED diodou a automatickým ostřením, který disponuje např. funkcí panoramatických fotografií a přední kameru 0,3 MPx pro videohovory. Telefon umožňuje natočit video v kvalitě 854x480 pixelů. Samozřejmostí je podpora 3G a rychlých datových přenosů HSDPA, HSUPA, dále WiFi, 3,5mm audio konektor, reproduktor s DTS prostorovým zvukem, Bluetooth, funkce zálohování All-backup, nebo DLNA připojení. O energii telefonu se stará 1750mAh Li-Ion baterie s proprietární technologií úspory energie vyvinutou společností Huawei.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.