facebook LinkedIN LinkedIN - follow

GTS Czech představuje virtuální ústřednu

GTS Czech (GTS) uvádí na trh nový produkt Virtuální ústředna. Bude nabízen samostatně i jako součást kombinovaného telekomunikačního řešení zahrnujícího pevné a mobilní služby, které GTS spustí v nejbližší době. Virtuální řešení představuje efektivnější a komfortnější alternativu ke klasické pobočkové ústředně. K jeho výhodám patří především úspora nákladů, široké spektrum koncových zařízení a větší rozsah služeb. V rámci řešení Virtuální ústředna lze využívat klasické i specializované funkce, jako jsou konferenční a video hovory, spojovatelka, hlasový automat a skupiny pro převzetí hovorů. Samozřejmostí je možnost využití širokého spektra koncových zařízení. Nabízí rovněž rozšiřující možnosti pro větší efektivitu práce, jako například webové rozhraní pro individuální přizpůsobení služeb.



 
  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.