facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 27. 5. 2013

Verbatim V3 MAX USB 3.0

je odolný proti poškrábání

Verbatim rozšířil svou produktovou řadu flash disků Store'n'Go o model V3 Max nabízející rychlejší připojení a vyšší rychlosti přenosu dat. Díky USB 3.0 rozhraní, které je zpětně kompatibilní s předchozím USB 2.0, má V3 Max rychlost čtení až 175 MB/s a rychlost zápisu až 80 MB/s. Je k dispozici s kapacitou pro ukládání dat 16 GB, 32 GB, 64 GB a 128 GB. Elegantní vzhled V3 Max vylepšuje UV ochranná vrstva pokrývající jeho lesklý povrch, která chrání disk proti poškrábání a známkám každodenního opotřebení. USB V3 Max je vybaven, stejně jako ostatní USB flash disky řady Verbatim Store'n'Go, zasouvacím mechanismem "slide & lock", který chrání USB rozhraní před možným poškozením při jeho nepoužívání.



 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.