facebook LinkedIN LinkedIN - follow

FORPSI nabízí k .CZ doméně cloud zdarma

Společnost INTERNET CZ zahájila kampaň „S .CZ doménou až do oblak! FORPSI Cloud“ pro podporu nových služeb FORPSI Cloud Computing a Forpsi Object Storage. Ke každé nově registrované nebo prodloužené .CZ doméně zdarma přidá kredit na provoz cloudových služeb FORPSI. Bonusový kredit lze navíc kombinovat s 250 korunovým voucherem na první vyzkoušení služby FORPSI Cloud. Kampaň trvá do 31. 10. 2013. Cílem kampaně je nejen osvěta cloudu mezi běžnými uživateli, ale i rozšíření cloudových technologií a datového úložiště mezi živnostníky a malé firmy, které jsou jinak k novým technologiím zdrženlivější.



FORPSI Cloud je rodina cloudových služeb pro ty, kteří potřebují využívat flexibilně a nadstandardně zabezpečenou IT infrastrukturu. FORPSI Cloud Computing nabízí možnost „postavit“ si s nulovými počátečními náklady a doslova během několika minut v rámci tohoto IaaS (Infrastructure-as-a-Service) řešení vlastní virtuální datové centrum. K dispozici je i cloudové úložiště FORPSI Object Storage. To je založeno na nejmodernějších technologiích pro ukládání dat a díky trojitému zálohování nabízí nadstandardní zabezpečení. Zákazník si může vybrat ze dvou způsobů účtování – pay-per-use nebo tarifní balíčky. Služba je plně kompatibilní s Amazon S3.

 

Více informací o kampani je k dispozici na www.forpsicloud.cz/KB/a3226.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.