facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 14. 6. 2013

Docházkový systém Alveno používá rychlejší čtečky

Rychlejší snímání otisku prstu nebo možnost přenosu dat pomocí USB disku nově nabízí některé čtečky docházkového systému Alveno. Docházkové čtečky DSi 501 a DSi 502 díky své spolehlivosti rozeznávání otisků prstů a rychlé odezvě dokážou během krátké doby identifikovat velké množství zaměstnanců. Identifikace zaměstnanců pomocí otisku prstu je tak téměř srovnatelná s identifikací pomocí čipu. Biometrická docházková čtečka DSi 200 nově umožňuje off-line přenos dat pomocí USB disku. Docházkovou čtečku stačí pouze zapojit do elektrické sítě a pomocí USB disku do ní načíst údaje o autorizovaných zaměstnancích. Postupně nasbíraná data pak lze ze čtečky kdykoliv znovu stáhnout na USB disk a přenést do počítače s programem Alveno. Přenos dat pomocí USB disku ocení hlavně firmy, které chtějí sledovat docházku zaměstnanců v místech, kde není možné natahovat kabeláž. Jsou to třeba památkově chráněné objekty nebo pronajaté kanceláře.



 
  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.

  

- PR -

Konec papírování!

Digitalizujte personální agendu a usnadněte si práci


Zjednodušit práci, snížit admini­s­t­ra­tiv­ní zátěž i chybovost a vnést do personální agendy větší transparentnost. To vše umož­ňu­jí moderní personální softwary. Cloudový HR systém GIRITON nabízí navíc také intuitivní ovládání, praktické moduly a mož­nost přizpůsobit si systém na míru. Zjistěte, jak může vypa­dat digitalizace HR a proč se do ní budete chtít hned pustit.