facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 23. 4. 2013

Check Point posiluje svůj tým

Společnost Check Point Software Technologies rozšiřuje svůj tým odborníků o Petera Kovalčíka. Peter přichází na pozici Security Engineer. Bude zodpovídat za technicko–prodejní podporu partnerského kanálu v rámci bezpečnostních projektů v regionu Východní Evropy (Česká republika, Slovensko, Maďarsko a oblast Jadranu). Jeho hlavním cílem je poskytovat kvalitní služby obchodním partnerům a zákazníkům. Dále by se rád zaměřil na rozvoj klíčových zákazníků a pomáhal upevňovat pozici na trhu společnosti Check Pointu, jako lídra v oblasti komplexní bezpečnosti. Peter Kovalčík (29) má bohaté zkušenosti z oblasti zabezpečení firemních prostředí. Do Check Pointu přichází z firmy DNS, kde poslední 4 roky působil na pozici Senior Consultant. Jeho specializací byla bezpečnostní řešení pro podnikové sítě, autentizace a ochrana dat zákazníků. Je absolventem Elektrotechnické fakulty ČVUT v Praze.



 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.