facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 8. 4. 2015

9. ročník mezinárodní konference SECURITY & NETWORKING BRNO 2015

COMGUARD, VAD distributor bezpečnostních ICT & síťových řešení, organizuje další ročník jednodenní mezinárodní konference Security & Networking BRNO 2015, která se uskuteční pod mottem „Přibývá hrozeb i požadavků businessu. Poznejte chytrá řešení“. Konference se koná 23. dubna 2015 ve Školicím a Kompetenčním centru společnosti COMGUARD v Brně.



Konference se zaměří na trestněprávní souvislosti bezpečnostních incidentů. Přednášející představí zásadní aktualizace SIEM, kompletní zabezpečení od perimetru po interní data, případové studie na webovou proxy, monitorování uživatelů a nasazení SIEM řešení, komplexní patch management, který kombinuje skenování i záplatování zranitelností, výhody hardwarových a softwarových řešení pro archivaci pošty, load balancer s WAF, technologie Software Defined Networking, nové modelové řady a nové funkce IPS sond. Zmíní také firewally nové generace a zaměří se detailně na správné konfigurace nakoupených řešení a také pokročilou analýzu malwaru.

 

 

„Součástí konference bude i soutěž: Přines si svůj malware aneb přines vzorek malwaru na flash disku, my ho vyhodnotíme námi dostupnými nástroji a vítězem vyhlásíme ten malware, který bude nejodolnější proti našim detekcím,“ prozradil Jaroslav Mareček z pořádající organizace.

 

Hosty konference budou také zahraniční experti ze společností McAfee (Intel Security), Barracuda, Sophos, LogRhythm a další.

 

Akce bude zakončena tradiční tombolou. Hlavní výhrou bude tentokrát tandemový paragliding v Beskydech.

 

Exkluzivním mediálním partnerem je vydavatelství CCB spol s.r.o. s časopisem IT Systems a jeho internetovou verzí SystemOnLine.cz.

 

Více informací s podrobným programem najedete na: http://www.comguard.cz/novinky/konference-o-bezpecnosti-ict/jaro-brno-2015/


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.