facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 2. 8. 2006 - -kh- [ heinige (zavináč) ccb (tečka) cz ]

400 000 zákazníků ADSL v Česku

adsl631.jpgTelefonica O2 Czech Republic ohlásila zřízení ADSL služby u 400 000. zákazníka. Počet uživatelů ADSL se za poslední měsíc zvýšil o 14 000 (3,6 %) a překonal tak další statisícovou hranici. Během prvního pololetí roku 2006 se tak počet uživatelů vysokorychlostního internetu zvýšil o dalších téměř 50 procent. Služby ADSL jsou přístupné ve 2 824 lokalitách České republiky, což představuje více než 94 procent všech pevných linek společnosti Telefónica O2 Czech Republic. Za poslední půlrok se počet lokalit rozšířil o 64 %.

Za zmínku ale asi stojí skutečnost, že ne na všech zmíněných přípojkách ADSL poskytuje Telefonica O2 také své ADSL služby. V tomto počtu jsou podle mého názoru zahrnuty přípojky na drátech Telefonicy, ale se službami poskytovanými alternativními operátory.

 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).