facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 2. 9. 2014

TP-LINK otevřel v Brně logistické centrum pro ČR a Slovensko

Nové logistické centrum umístěné v Brně bude zajišťovat dodávky produktů TP-LINK pro české a slovenské distributory. Jeho existence zajistí lepší a především rychlejší dostupnost produktů značky pro lokální trh než regionální sklad v Polsku, přes který byly dodávky doposud řešeny.



TP-LINK patří k významným celosvětovým dodavatelům síťových produktů pro domácnosti a malé firmy. Vybudování vlastního logistického centra je zároveň dalším krokem v procesu budování lokální pobočky TP-LINK Czech s.r.o., k jejímuž vzniku došlo v prvním čtvrtletí tohoto roku. Lokální entita s účinností od 1. července 2014 převzala veškerou odpovědnost nejen za logistiku a finance, ale také marketingovou a obchodní podporu zákazníků v České republice a na Slovensku. Česká pobočka TP-LINK v současnosti zaměstnává již 12 zaměstnanců.

 

„Za vznikem centra stojí dlouhodobá snaha o poskytování kvalitních služeb pro všechny distributory společnosti TP-LINK a jejich obchodní partnery,“ řekl Martin Rak, Channel Sales Manager společnosti TP-LINK pro ČR a Slovensko.

 

Distribuční síť společnosti TP-LINK zůstává nadále beze změn. V České republice ji zajišťují společnosti ABC Data, AT Computers, Penta, Discomp a i4wifi. Na Slovensku řídí distribuci produktů značky TP-LINK společnosti Agem Computers a eD‘ system Slovakia.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.