facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Mobilní informační systém od Mibconu

Společnost MIBCON přichází na trh s rodinou mobilních podnikových aplikací na platformě Android pro podporu obchodních, marketingových, distribučních či servisních činností prováděných v terénu. Mobilní informační systém je plně integrován do stávajících podnikových systémů (např. SAP a dalších). Jedním z klíčových požadavků na novou aplikaci byl uživatelský komfort. Prostředí aplikace je tedy natolik intuitivní, že nebylo potřeba vytvářet uživatelský manuál.



Modul mibSALE je určený obchodním zástupcům výrobních a obchodních společností. Cílem je podpora obchodních návštěv u zákazníků, jednoduché a efektivní provádění veškerých potřebných úkonů od evidence schůzky, přes možnost vyplnit marketingový dotazník, až po realizaci vlastního prodeje.

 

Modul mibFIELD je určený servisním a revizním technikům společností, které poskytují zákazníkům servisní služby, zásahy, údržbu či odečty přímo v terénu. Aplikace umožňuje zaznamenat průběh servisní zakázky, její kvalitu, vyhodnotit ziskovost a rozložení či vytížení kapacit jednotlivých pracovníků.

 

Modul mibTRANSPORT je určený výrobním, obchodním a distribučním společnostem, provozujícím vlastní dopravu. Aplikace slouží řidičům jako elektronický plán rozvozu. Díky informacím o skutečném průběhu trasy může manažer sledovat veškeré odchylky v trase a efektivně tak řídit svůj vozový park.

 

Modul mibWAREHOUSE určený především skladníkům průmyslových podniků a obchodních společností skladujících zboží, výrobky, polotovary či suroviny. Aplikace usnadňuje a zjednodušuje administrativní práci skladníků při příjmu, výdeji či inventarizaci zboží, výrobků, atp.


 
  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.