facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nová verze podnikového řešení Kaspersky Endpoint Security

KasperskySpolečnost Kaspersky Lab přichází s novou verzí produktu Endpoint Security for Business, která reaguje na aktuální trendy v oblasti kybernetických rizik. Kreativní spamy a phishingové útoky, nebo útoky spoléhající se na sociální inženýrství jsou kybernetické zbraně, s nimiž se musí moderní bezpečnostní software vypořádat. Využívá proto nové detekční technologie s dynamickým strojovým učením a nabízí vyšší škálovatelnost až do 100 000 koncových zařízení prostřednictvím jediné serverové instalace. Nové uživatelské rozhraní poskytuje lepší viditelnost všech komponent a integrovaných  bezpečnostních prvků včetně správy zranitelností.



Hlavní inovaci u řešení Endpoint Security for Business je vylepšené strojové učení, které umožňuje detekci podezřelé aktivity v reálném čase. Řada bezpečnostních prvků pak byla rozšířena o nové schopnosti. Součástí produktu je i Vulnerability and Patch Management, která umožňuje automatické odstranění zranitelností. Nástroj sám vyhledá a určí důležitost záplat, stáhne dostupné aktualizace i záplaty a provede testování. Díky tomu se výrazně snižuje riziko zneužití zranitelností v oblíbených softwarech, které využívají kyberzločinci. Automatizace celého procesu navíc zbavuje firemní bezpečnostní týmy starostí s manuální správou systémů a zároveň zaručuje transparentnost provedených akcí.
Zcela nové uživatelské rozhraní zobrazuje stav a efektivnost ochranných vrstev a jednotlivých bezpečnostních komponent. Uživatelé tak mají přehled o tom, jestli je každá ochranná vrstva v pořádku a plní svůj účel.

Kaspersky

Kaspersky

Centralizovaná správa zabezpečení

Současně s ochranou jednotlivých koncových bodů přináší nová verze Kaspersky Endpoint Security for Business také širokou škálu serverových bezpečnostních prvků, které lze jednoduše ovládat z jednoho místa. Patří mezi ně například rozšířená ochrana proti ransomwaru, externí ochrana síťového provozu, modul Default Deny pro Microsoft Windows Server, Exploit Prevention nebo nastavení Firewallu. Tyto funkce, dostupné jak pro pracovní stanice tak i servery, mohou bezpečnostní týmy spravovat z jednoho místa.

„Nová verze také zlepšuje viditelnost všech síťových komponent díky nativní integraci s Kaspersky Endpoint Detection and Response. Firmy tak díky kombinaci Kaspersky Endpoint Security for Business a Kaspersky EDR budou moci shromažďovat metada a IoCs, která jim následně pomohou při vyšetřování případných incidentů a nápravě škod,“ říká Dmitry Aleshin z Kaspersky Lab.


 
  

- PR -

Konec papírování!

Digitalizujte personální agendu a usnadněte si práci


Zjednodušit práci, snížit admini­s­t­ra­tiv­ní zátěž i chybovost a vnést do personální agendy větší transparentnost. To vše umož­ňu­jí moderní personální softwary. Cloudový HR systém GIRITON nabízí navíc také intuitivní ovládání, praktické moduly a mož­nost přizpůsobit si systém na míru. Zjistěte, jak může vypa­dat digitalizace HR a proč se do ní budete chtít hned pustit.

  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.