facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 7. 2. 2016

IBM kupuje společnost IRIS Analytics

Společnost IBM oznámila akvizici IRIS Analytics, soukromé firmy specializující se na analytické nástroje, které pomáhají v reálném čase bojovat proti finančním podvodům. IRIS nabízí analýzu podvodných praktik v reálném čase, přičemž využívá strojového učení k rychlému vytváření modelů proti podvodům. Současně podporuje vznik a úpravy ad-hoc modelů, které se prokázaly jako úspěšné na platebních platformách různých velikostí.



IRIS funguje jako „virtuální analytik“, který pomáhá rozpoznat nové typy podvodného chování. Aplikuje modely strojového učení, které analytikům umožní odhalit podvody a včas zasáhnout, aby se těmto incidentům dalo předcházet. IRIS tak vyplňuje mezeru mezi expertně stanovenými pravidly a tradičním prediktivním modelováním díky využití umělé inteligence a kognitivních technik ve spolupráci s odborníky. Tak je možné interaktivně navrhnout nejvhodnější analytické metody a současně testovat a zavádět modely s reálně vznikajícími daty bezprostředně a bez zbytečných prostojů.

Společnost IRIS byla založena v roce 2007 a sídlí v německém městě Koblenz.


 
  

- PR -

Konec papírování!

Digitalizujte personální agendu a usnadněte si práci


Zjednodušit práci, snížit admini­s­t­ra­tiv­ní zátěž i chybovost a vnést do personální agendy větší transparentnost. To vše umož­ňu­jí moderní personální softwary. Cloudový HR systém GIRITON nabízí navíc také intuitivní ovládání, praktické moduly a mož­nost přizpůsobit si systém na míru. Zjistěte, jak může vypa­dat digitalizace HR a proč se do ní budete chtít hned pustit.

  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.