facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 28. 4. 2015

Tomáš Minařík posiluje management společnosti Sprinx Systems

Top management společnosti Sprinx Systems získal významnou posilu - Tomáše Minaříka, který dosud vedl regionální centrum společnosti AutoCont CZ. Na svém novém působišti se bude podílet na posílení značky „Sprinx The Doers“, konzultačního přístupu k firemním zákazníkům a bude řídit dceřinou společnost Sprinx Consulting. Tomáš Minařík vystudoval na ČVUT technickou kybernetiku, má mnohaletou zkušenost s vlastnickým i manažerským řízením IT integračních firem. Je ženatý a má dvě děti. Ve svém volném čase rád hraje tenis.



„Protože se naše obchodní aktivity rozrůstají, rozhodli jsme se pro posílení managementu,“ říká Jiří Čáp, zakladatel a CEO společnosti Sprinx Systems. „Jsem proto velmi rád, že se pan Minařík rozhodl reflektovat naši nabídku.“

 

„Mým prvním úkolem je konsolidace aktivit skupiny a obchodní podpora všech divizí,“ říká Tomáš Minařík. „Chceme dosáhnout růstu prodejů obchodních systémů z našeho portfolia, ty pomůžou našim stávajícím i budoucím zákazníkům reagovat na oživení trhu.“

 

Sprinx Systems je tvůrcem webových portálů a CRM systémů, Sprinx Consulting je poradenským partnerem pro střední a velké podniky s mezinárodním přesahem.


 
  

- PR -

Konec papírování!

Digitalizujte personální agendu a usnadněte si práci


Zjednodušit práci, snížit admini­s­t­ra­tiv­ní zátěž i chybovost a vnést do personální agendy větší transparentnost. To vše umož­ňu­jí moderní personální softwary. Cloudový HR systém GIRITON nabízí navíc také intuitivní ovládání, praktické moduly a mož­nost přizpůsobit si systém na míru. Zjistěte, jak může vypa­dat digitalizace HR a proč se do ní budete chtít hned pustit.

  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.