facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 12. 6. 2007

SYCONIX má nového Account Managera

Radim_Sevcik_724.jpgSpolečnost SYCONIX, dodavatel řešení v oblasti správy dokumentů, informací a podnikového obsahu, rozšířila svůj tým o Radima Ševčíka (31), který bude ve funkci Account Managera zodpovědný za budování a rozvoj obchodních vztahů se zákazníky. Před nástupem do SYCONIX působil Radim Ševčík jako ředitel a jednatel Jihomoravské hospodářské agentury, vydavatele informačních periodik občanů statutárního města Brna – Brněnský Metropolitan a Jihomoravské hospodářství. Radim Ševčík studoval na Právnické fakultě MU v Brně, je členem představenstva OHK Brno – venkov a momentálně se věnuje studiu MBA na univerzitě The Nottingham Trent University při B.I.B.S v Brně. Je svobodný, ve volném čase se věnuje sportu. Mezi jeho nejoblíbenější sportovní aktivity patří tenis a squash.

 
  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.

  

- PR -

Chytřejší sítě, bezpečnější firewally

Role AI ve firewallech a cloudové platformě Nebula od Zyxel Networks


V poslední době se neustále mlu­ví o umělé inteligenci a o tom, jak všechno změní. Ve spo­leč­nos­ti Zyxel Networks jsme toho názoru, že ačkoliv umělá inte­li­gen­ce bude nepochybně hrát stále větší roli, nepředstavuje vlastně úplnou novinku. Umě­lou inteligenci (AI) a strojové učení (ML) totiž naše platforma Nebula pro správu sítí v cloudu používá už nějakou dobu.