facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 11. 5. 2022 - Ing. Lukáš Grásgruber

Sharp/NEC představí na ISE nový kompaktní laserový projektor

Sharp NEC PV801ULSpolečnost Sharp NEC Display Solutions představí návštěvní­kům na veletrhu ISE nový model projektoru NEC PV801UL ještě před jeho oficiálním uvedením na trh, které je plánováno na září 2022. Tento kompaktní instalační projektor podporuje flexibilní instalace díky širokému výběru objektivů a vestavěným funkcím, jako jsou technologie Edge Blending a geometrické korekce obrazu a to vše s vysokým jasem projekce. Jedná se o prvního člena nové řady laserových projektorů NEC PV.



Podle výrobce má kompaktní projektor Projektor NEC PV801UL vlastnosti a funkce vhodné pro flexibilní instalace ve firemním a vysokoškolském prostředí: nabízí široký výběr objektivů a technologii Edge Blending, která usnadňuje použití dvou nebo více projektorů pro široké obrazové úhly, vestavěná geometrická korekce eliminuje prostorové zkreslení promítaného obrazu a díky podpoře ProAssist je prý projektor snadno ovladatelný a nastavitelný. Projektor je plně kompatibilní s předchozí generací mechanických objektivů. Zákazníci Sharp/NEC tak mohou snadno vyměnit projektor starší generace PA na bázi lampy za novější model PV s laserem.

Bližší informace a technické parametry nového projektoru budou uvedeny až na veletrhu ISE. Společnost Sharp/NEC představí nový projektor NEC PV801UL na veletrhu ISE 2022 v Barceloně v hale 3 na stánku E600.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.