facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 15. 8. 2013

LICA uvádí na trh produkt mini-CMTS

Zařízení pro zprovoznění internetu po koaxiálních rozvodech

Společnost LICA uvádí na trh kompaktní zařízení miniCMTS určené pro zprovoznění internetu v místech, kam je neekonomické nebo technologicky nemožné dostat optiku ani UTP kabel. Produkt miniCMTS je novinkou na trhu a společnost LICA získala výhradní zastoupení od výrobce této technologie pro celou Evropu. MiniCMTS je kompaktní zařízení vyvinuté na základě standardů DOCSIS a EuroDOCSIS 2.0 a 3.0 umožňující přístup až 800Mbit/s pro jeden kabelový modem. Použité modemy jsou totožné s těmi, které se používají u zákazníků kabelové televize.



Na vstup miniCMTS je možné připojit konektivitu až 1Gbit/s a tu rozvést do bytů při využití stávajících koaxiálních rozvodů. Novinka na trhu umožňuje zachování stávající infrastruktury STA (společných televizních antén) bez zásahu do stavby a bez narušení TV vysílání při současné možnosti rozšíření nabídky TV programů.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak zkrotit chaos ve firemních dokumentech

IT Systems 4/2024Dominantní částí aktuálního vydání IT Systems je příloha věnovaná kybernetické bezpečnosti, ale najdete v něm také řadu jiných témat. Věnujeme se především trendům v digitalizaci výroby, ale i problematice ESG reportingu a využití virtuální a rozšířené reality v průmyslu. Ukážeme vám také, jak zkrotit chaos ve firemních dokumentech.