facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 8. 3. 2010

Latitude 13 – nejtenčí notebook od Dellu

Dell představil novinkou v portfoliu svých ultra přenosných notebooků, 13" Dell Latitude 13 se širokými možnostmi správy a zabezpečení, který by podle tvrzení výrobce měl být současným nejtenčím notebookem vůbec. IT pracovníkům nabízí počítač pokročilé možnosti vzdálené správy a virtualizace certifikované autoritami VMware nebo Citrix. Kombinace precizního zpracování, bezpečnostních prvků a Next Business Day servisu Dell jej předurčuje jako vhodný notebook pro manažery, kteří jsou neustále na cestách a vyžadují maximální pracovní komfort.


Dell Latitude 13 disponuje komplexní systémovou správou včetně nástrojů pro vzdálenou správu Broadcom TruManage a služby Dell ImageDirect, která umožňuje administrátorům práci s image disků 24 hodin denně z online úložiště. Notebook je vybaven jednotkou SSD, technologií šifrování pevných disků FDE a šifrovacím čipem TPM. Nabízí široké možnosti připojení díky volitelnému WWAN, bluetooth a WiFi standardu 802.11g/n. Volitelně je k dispozici i externí Blu-ray mechanika a čtečka karet 5 v 1.
Cena novinky začíná na 16 000 Kč (bez DPH).


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.