facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 26. 8. 2014

Comguard podepsal distribuční smlouvu s bezpečnostní firmou Sophos

Společnost Comguard bude distribuovat kompletní bezpečnostní řešení značky Sophos na českém a slovenském trhu. V rámci ohlášené spolupráce zařadí Comguard do své nabídky bezpečnostní řešení Sophosu z oblastí mobilní bezpečnost, ochrana cloudových a virtualizovaných prostředí, šifrování nebo balíčky ochrany koncových bodů.



Comguard měl již dříve v portfoliu UTM firewally společnosti Cyberoam, kterou Sophos koupil začátkem roku. „Sophos hledal silného partnera pro distribuci svých bezpečnostních řešení a vzhledem k nedávné akvizici společnosti Cyberoam a naší distribuci těchto UTM firewallů se nabízelo silnější spojení a rozšíření spolupráce v prodeji celého bezpečnostního portfolia,“ komentoval spolupráci se Sophosem Jan Dymáček, Business Development Director firmy Comguard.

 

Firma Sophos nabízí kompletní portfolio bezpečnostních řešení, jako jsou Network Protection, a to v podobě webových a emailových bran, bezpečného Wi-fi, Web Application Firewallu, NG firewallů či bezpečných VPN, Endpoint Protection, včetně ochrany mobilních zařízení, cloudu nebo šifrování, Server Protection s ochranou pro virtualizaci, SharePoint či antivirovou ochranou pro úložná zařízení.

 

Sophos je mimo jiné jediná ICT bezpečnostní firma, která se umístila v rámci Gartner Magic kvadrantů jako leader v oblasti Mobile Data Protection, Endpoint Protection Platform a UTM zároveň.


 
  

- PR -

Konec papírování!

Digitalizujte personální agendu a usnadněte si práci


Zjednodušit práci, snížit admini­s­t­ra­tiv­ní zátěž i chybovost a vnést do personální agendy větší transparentnost. To vše umož­ňu­jí moderní personální softwary. Cloudový HR systém GIRITON nabízí navíc také intuitivní ovládání, praktické moduly a mož­nost přizpůsobit si systém na míru. Zjistěte, jak může vypa­dat digitalizace HR a proč se do ní budete chtít hned pustit.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.