facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Podnikové aplikace a služby - 10. 9. 2021 - Ing. Lukáš Grásgruber

Acronis přejmenoval svůj klíčový produkt pro domácnosti a malé kanceláře

Acronis uvedl novou verzi svého řešení kybernetické ochrany pro domácí použití a malé kanceláře s novým názvem Acronis Cyber Protect Home Office. Jde o přejmenování oblíbeného programu Acronis True Image. Nový název by měl lépe vystihovat zaměření a možnosti softwaru, který v sobě integruje široké spektrum funkcí nutných ke komplexní ochraně před současnými kybernetickými riziky. Nástupce programu Acronis True Image poskytuje ucelenou ochranou před širokým spektrem hrozeb, od selhání disku až po kybernetický útok.



Od roku 2017, kdy integroval anti-ransomwarovou ochranu, vylepšuje Acronis své řešení s ohledem na objevující se nové výzvy. Postupně přidával ochranu proti malwaru, cryptojackingu a filtrování webu, takže se posunulo od zálohovacího produktu k ucelenému řešení osobní kybernetické ochrany s ochranou nejen záloh, ale i samotných zařízení.

Nový Acronis Cyber Protect Home Office mimo jiné umí:

  • zálohovat a chránit zařízení PC, Mac, iOS a Android

  • antimalwarovou a antiransomwarovou ochranu
  • webové filtrování a ochranu videokonferencí
  • archivovat starší soubory
  • obnovovat zálohy na hardwarově odlišný stroj
  • klonovat pevné disky
  • vyčistit počítač a mnoho dalšího

Acronis tak reaguje na rostoucí potřebu komplexní ochrany dat a kybernetické bezpečnosti, která se stala běžnou praxí v každodenním životě. Zatímco organizace se spoléhají na neustálou dostupnost a integritu svých dat, jednotlivci posílají a dostávají velká množství citlivých informací přes vzdálená spojení. Mezitím hackeři ale rozšířili dosah a zvýšili sofistikovanost útoků, takže ani malé firmy a domácí kanceláře dnes nejsou v bezpečí.

„Poslední dva roky změnily kybernetické prostředí tak, že žádný uživatel není příliš malý na to, aby se mohl cítit zcela v bezpečí,“ řekl Candid Wuest, viceprezident společnosti Acronis pro kybernetickou ochranu. „Unikátní kvality našich podnikových řešení kombinují kybernetickou bezpečnost se zálohováním dat a tyto výhody nyní zpřístupňujeme v rámci Acronis Cyber Protect Home Office každému jednotlivci a domácí či malé kanceláři v prostředí vzdálené práce a distribuované IT infrastruktury.“


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.