facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> WWW tipy - 22. 3. 2007

Vzdělávací a zábavní video portál D-Linku

D-LinkTV712.jpgSpolečnost D-Link oznámila premiéru D-LinkTV, informačního internetového video portálu. Má sloužit pro vzdělávání i pobavení spotřebitelů, firemních zákazníků a prodejců a informovat o novinkách v síťových a spojovacích řešeních. D-LinkTV, dostupná z webové stránky společnosti D-Link nebo přímo na adrese dlinktv.com, bude vysílat streamované video segmenty, představující produkty společnosti a jejich použití v digitálních domácnostech, malých a středních podnicích (SMB) i velkých společnostech.

Nový obsah bude přidáván každý týden a rozšiřován o řadu témat z oblasti sítí a síťových produktů. Streamované pořady mají délku od 3 do 10 minut. Pořady jsou rozděleny do čtyř kategorií – Domov a domácí kancelář, Podniková řešení, Řešení pro prodejce a partnery a Ostatní/Různé. Kategorie Domov a domácí kancelář obsahuje témata zajímající běžné spotřebitele, například domácí síť, přenos médií v domácnosti, sdílení tiskárny, internetové kamery, zabezpečení Internetu a hraní her.
Pořady pro podniky se zabývají přepínači, úložišti dat, telefonováním přes síť (VoIP), Wi-Fi telefony a dalšími řešeními z oblasti síťového připojení. Prodejci si mohou vyhledat informace o programu podpory a odměňování prodejců. Poslední kategorie obsahuje například novinky a souhrnné informace z výstavy spotřební elektroniky CES 2007.

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.