facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 20. 5. 2020 - Zdeněk Gric

Výkonný laserový projektor NEC PX2000UL

Společnost NEC Display Solutions Europe představila svůj nový laserový projektor PX2000UL, který je prvním projektorem společnosti NEC, který používá jednočipovou laserovou technologii DLP. projektor se může pochlubit světelným výkonem 20 000 lumenů a statickým kontrastním poměrem 10 000: 1 s fyzickým rozlišením WUXGA (1920 x 1200). Jedná se o projekční řešení vhodné pro retail, vzdělávání, dopravu, muzea, rentalové společnosti nebo zábavní průmysl. Poskytuje vysoký barevný výkon, s uzavřeným optickým systémem, který zaručuje stabilní světelný výkon bez nutnosti údržby a výměny filtrů.



Použití RB laseru umožňuje modelu PX2000UL produkovat živější barvy, než je běžné u klasických jednočipových DLP projektorů.

Projektor pracuje bez filtrů a je chlazen kapalinou v uzavřeném okruhu prostřednictvím Heat-Pipe. PX2000UL emituje velmi nízkou hladinu hluku, díky použitému systému chlazení (43/45 dB) a váží pouze 54 kg. Dosažené parametry tak umožňují flexibilní instalaci v kategorii takto výkonných strojů.

NEC PX2000UL podporuje nový aplikační nástroj ProAssist (dodávaný zdarma), což je aplikace, která umožňuje rychlejší a bezproblémovou instalaci projektoru. Nástroj ProAssist podporuje více projektorů zapojených na stejné síťové infrastruktuře se všemi profesionálními funkcemi, včetně nastavení objektivu a geometrie, nastavení rovnoměrného barevného podání na celé ploše, podporuje funkce stacking a edge blending, včetně individuálního nastavení vyvážení bílé barvy. Tato funkce je kriticky důležitá zejména při použití více projektorů na jedné projekční ploše.

Model NEC PX2000UL je dostupný od května 2020. NEC Display Solutions Europe poskytuje na tento projektor záruku 36 měsíců, s možností rozšíření až na 60 měsíců, systémem door – to – door.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.