facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> WWW tipy - 6. 9. 2006

VOLNÝ nabídne on-line TV

live_volny_636.jpgWeb LIVE.VOLNY.CZ prošel první vlnou úprav a svým návštěvníkům nabízí další multimediální služby. LIVE.VOLNY.CZ doposud nabízel uživatelům především internetové vysílání rádií. Na počátku září došlo k výraznému rozšíření poskytovaných služeb. Přibyl rozcestník on-line televizního vysílání, který odkazuje na internetové vysílání většiny českých televizních stanic (např. ČT, TV Prima, TV Nova, Óčko atd.) Další novinkou je možnost shlédnutí hudebních videoklipů. Jsou plánovány další úpravy a rozšíření multimediálního obsahu, například tématické klipy z oblasti cestování, high-tech apod.

Multimediální web LIVE.VOLNY.CZ je plně integrovaný s dalšími službami portálu VOLNY.CZ. Partnerem multimediálního webu je splečnost Pozitiv, která poskytuje část obsahu a technicky zajištuje internetové vysílání rádií a TV. Společnost VOLNY plánuje do budoucna rozšířování portfolia svých služeb pro rezidentní zákazníky. Zaměřit se chce zejména na multimediální služby. Kromě multimediálního webu je další takovou službou digitální vysílání na bázi technologie IPTV, které by mělo být spuštěno do konce roku 2006. Společnost VOLNÝ již od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání získala registraci pro převzaté rozhlasové a televizní vysílání přes telefonní linky.

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.