facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Universal Robots představil Application Builder

Universal Robots, globální dodavatel kolaborativních robotů, představil nástroj Application Builder, který usnadňuje konfiguraci a nasazení robotického pracoviště, a zároveň rozšiřuje schopnosti a flexibilitu kolaborativních robotů. Application Builder provádí zákazníka celým procesem tvorby aplikace na robotech Universal Robots, která je přizpůsobená požadovanému výkonu a nákladům.



Onlinový konfigurační nástroj, který ještě více přibližuje automatizační dovednosti běžným pracovníkům, vede uživatele krok za krokem všemi požadavky nezbytnými pro výběr správného robota a správného koncového nástroje. Zákazník tak má možnost pochopit všechna pro a proti konkrétních konfiguračních možností a získat potřebné znalosti k finalizaci kompletního řešení.

V rámci nástroje jsou aktuálně dostupné tři nejvyužívanější kolaborativní aplikace, včetně obsluhy strojů, montáže, a balení a paletování. Application Builder poskytuje kompletní konfigurační šablonu k vytvoření konkrétní aplikace. Zákazníky provádí prostřednictvím konfigurační otázek, jež pomáhají definovat nejvhodnější koncový nástroj z pohledu požadavků na výkon a na celkové náklady, zobrazuje způsob integrace dalších zařízení s rozhraním robotického ramene, a seznamuje uživatele s tím, jak naprogramovat robota na specifické požadavky jako například nastavení torzního momentu pro aplikace šroubování nebo uspořádání pro skládání palet. Postupně budou do nástroje přidávány i další aplikace.

„Neustále se snažíme inovovat naše technologie a zpřístupňovat je stále širšímu spektru uživatelů,“ řekl Stefan Stubgaard, vedoucí globálního kompetenčního centra v Universal Robots. „Application Builder dává komukoliv do rukou nástroje a dovednosti, které potřebuje k rychlé a úspěšné konfiguraci a nasazení robotické aplikace s jistotou, že splní jeho konkrétní požadavky.“


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.