facebook LinkedIN LinkedIN - follow

UniCredit Bank přichází s novinkou

Internetové bankovnictví v mobilu

Od začátku března 2011 spouští UniCredit Bank internetové bankovnictví v mobilním telefonu. Vychází tak vstříc stále rostoucí oblibě tzv. chytrých mobilů - „smartphonů“ u svých klientů. Hlavními výhodami jsou vyšší rychlost a jednoduchost ovládání přizpůsobená mobilním telefonům. Tato novinka nabízí stejně vysoký bezpečnostní standard jako klasická verze internetového bankovnictví pro počítače a notebooky. Používání Online Banking a BusinessNet v mobilu je intuitivní a zachovává stejné prvky ovládání, na které jsou klienti zvyklí v klasické počítačové verzi.



Přístup k internetovému bankovnictví v mobilu je velmi snadný, do webového prohlížeče klient zadá adresu www.unicreditbank.cz a klikne na tlačítko pro přihlášení. Automaticky se zobrazí obrazovka přizpůsobená velikosti mobilního telefonu klienta. Mobilní verze současně přináší i novinku v podobě jednoduchého vyhledávání a zobrazení nejbližšího bankomatu nebo pobočky UniCredit Bank na mapě přímo v mobilním telefonu.

 

Online Banking a BusinessNet v mobilu je vhodný pro majitele chytrých mobilních telefonů s dotykovými displeji, existuje však i základní, nedotyková verze pro ostatní typy mobilů. Jedinou podmínkou pro pohodlné obsluhování svého účtu prostřednictvím mobilního telefonu je přístup k internetu.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.