facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 6. 11. 2019

Tomáš Brandýský povede divizi digitální transformace Neeco Global ICT Services

Tomáš Brandýský povede divizi zaměřenou na digitalizaci firemních procesů, využívání dat machine learning a výhledově také umělou inteligenci společnosti Neeco Global ICT Services. Do společnosti Neeco přichází Brandýský po více než 11 letech působení ve firmě i3cz, kde měl na starosti technický provoz IT systémů a implementaci systémů firemní bezpečnosti. Zajímá ho hlavně hledání a implementace moderních IT nástrojů pro zvýšení efektivity společnosti a řešení, která odpovídají moderním trendům v oblasti bezpečnosti, robustnosti a škálovatelnosti.



„Jde mi především o dlouhodobou udržitelnost IT systémů a koncepční plánování“, říká Tomáš Brandýský. „Klientům chceme pomáhat při zefektivnění stávajících obchodních procesů, digitalizaci konkrétních obchodních operací a případnou rekonstrukci jejich obchodního modelu tak, abychom jim umožnili vytvářet prostor pro nové obchodní schopnosti“.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.