facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 5. 6. 2023

Suunto Vertical

Nové pokročilé sportovní hodinky!

-PR-

Nejnovější řada hodinek Suunto Vertical byla právě uvedena na celo­svě­to­vý trh. Finská spo­leč­nost učinila bez­pre­ce­dent­ní krok, když do pozo­ru­hod­né řady pokro­čilých a multi­funkč­ních sportov­ních hodinek integrovala techno­logii poháněnou sluneční energií.


Sportovci si Suunto Vertical zamilují!

Ať už jste začátečník, nebo zkušený sportovec, hodinky Suunto Vertical mají vestavěné funkce, které vám umožní efektivně sledovat a zaznamenávat vaši fyzickou aktivitu. Díky téměř stovce vestavě­ných sportovních režimů a senzorů můžete sledovat různé zdravotní parametry a získávat cenné informace o svých výkonech. Pro další zvýšení uživatelského komfortu je součástí hodinek řady Suunto Ver­tical speciální aplikace Suunto App. Tato aplikace umožňuje plánovat trénink a vytvářet podrobné zprávy, které popisují výsledky tréninku.

Klíčovou vlastností nejnovějších hodinek Suunto Vertical je odolnost. Tyto chytré hodinky úspěšně prošly přísnými vojenskými testy podle amerických kritérií, což dokazuje jejich mimořádnou odolnost. Nejen­že jsou konstruovány tak, aby vydržely, ale jsou také vyráběny ze 100% obnovitelných zdrojů energie, což z nich činí ekologickou volbu.

Suunto Vertical - odolné chytré hodinky

Hodinky Suunto Vertical se mohou pochlubit elegantním a robustním designem a výběrem barev. K dispozici jsou dvě varianty: jedna se standardním ocelovým pouzdrem a druhá z titanu, která je k dispozici v solární verzi. Solární verze je vybavena vestavěnou baterií, která prodlužuje dobu používání o 30 %. Díky mobilnímu designu a lehké konstrukci hodinky pohodlně sedí na každém zápěstí a zajišťují komfort při fyzických aktivitách. Zařízení je vybaveno velkým 1,4" displejem, který je citlivý na dotyk. Kromě toho jsou na hodinkách nainstalována tři plochá tlačítka, která umožňují hodinky kdykoli snadno zamknout a odemknout.

Chytré hodinky Suunto Vertical, navržené finskou značkou, využívají velmi praktické řešení a nabízejí pět inteligentních režimů baterie: Hodinky nabízejí pět funkcí: Performance, Endurance, Ultra, Tour a Custom. V režimu Performance mohou sportovci sledovat svůj výkon díky zaznamenávání dat a parametrů každou sekundu. Standardní verze hodinek poskytuje provozní dobu přibližně 60 hodin, zatímco solární verze ji prodlužuje na působivých 85 hodin. Režim Endurance slouží jako běžný režim s GPS a sledovacími systémy. Měří srdeční tep uživatele každou sekundu a pracuje s aktivovanými funkcemi Bluetooth, GPS a vibracemi. V závislosti na verzi vydrží hodinky v provozu 90 až 140 hodin. Režimy Ultra a Tour deaktivují možnost zapnout Bluetooth, GPS a sledování srdečního tepu na zápěstí. Režim Ultra nabízí výdrž baterie až 140 hodin, zatímco režim Tour jde ještě dál a dosahuje až 500 hodin ve standardní verzi. V režimu Custom si uživatel může hodinky přizpůsobit svým potřebám.

Suunto Vertical nabízí navigaci zdarma!

Řada Suunto Vertical se může pochlubit podrobnými offline mapami a vysoce přesným systémem sledování. S bezplatným offline mapovým systémem můžete snadno navigovat po trasách a bodech zájmu (POI) a dokonce přibližovat a oddalovat zobrazení navigace po trase. Vestavěná paměť navíc umožňuje ukládat a stahovat mapy prostřednictvím sítě Wi-Fi. Speciální aplikace Suunto App poskytuje přístup k mapám, které obsahují podrobné informace o povrchu vozovky. Hodinky Suunto Vertical nabízejí nejen baterii s dlouhou výdrží a solární nabíjení, ale také bezplatné offline mapy a funkci sledování aktivity. Hodinky Suunto Vertical jdou ještě dál a poskytují uživatelům komplexní zprávu generovanou prostřednictvím speciální aplikace. Tento report zobrazuje parametry a výsledky dosažené během fyzických aktivit. Obsahuje informace, jako je doba trvání aktivity, tempo, naměřená tepová frekvence, uražená vzdálenost, počet kroků a průměrná rychlost běhu. Kromě toho zpráva zaznamenává údaje o spálených kaloriích, době regenerace, zónách intenzity a dalších důležitých metrikách.