facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 8. 11. 2012

Stropní IP kamera AirLive FE-200DM

s objektivem rybí oko

AirLive představuje kameru FE-200DM s rozlišením 2 Mpix, která je vybavena objektivem s širokým úhlem záběru – rybím okem. Díky 1/3" 2Mega CMOS image senzoru je obraz velmi kvalitní i při širokých úhlech záběru. Nativní rozlišení je 1600 x 1200 bodů při max. 30-ti snímcích za vteřinu. Svým tvarem umožňuje kamera snadnou a nenápadnou instalaci téměř ve všech prostředích a připomíná kouřový detektor. Při umístění na strop umožňuje sledovat panoramata 360° bez slepých bodů. Kromě toho AirLive FE-200DM umožňuje e-PTZ (electronic Pan Tilt Zoom) pomocí kterého se můžete snadno pohybovat ve zvětšeném záběru kamery. Díky integrovanému mechanickému ICR (IR-cut filtru) designovanému pro filtrování IR světla kamera poskytuje vynikající obraz i v noci.



Tento PoE (Power over Ethernet) model AirLive FE-200DM umožňuje instalaci bez použití samotného elektrického kabelu – stačí jen Ethernet kabel. To výrazně snižuje náročnost a cenu instalace. Dalšími výhodami je možnost ukládání dat na Micro SD kartu, přehrávání, digitální konektor DIDO, ke kterému můžete připojit externí čidla nebo jím ovládat externí zařízeni, plánování akcí atd. Ke každé kameře je balen zdarma SW pro sledování až 64 kamer SW AirLive CamPro Express.

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.