facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 3. 2. 2015

Společnost LINET zefektivnila správu dokumentů

Canon CZ oznámil implementaci systému Therefore ve společnosti LINET, která je výrobcem zdravotnické techniky. LINET využívá řešení pro správu technických výkresů i řadu dalších technických i netechnických dokumentů včetně zkušebních protokolů, technických specifikací či marketingových materiálů.



O přínosu systému pro společnost LINET svědčí zkrácení průměrné doby zpracování jednoho výkresu ze dvou týdnů na dva dny. Zpracování většiny výkresů přitom nezabere více než jediný pracovní den. Návratnost investice jsou dle propočtů dva roky.

 

Společnost Canon zajistila komplexní prostředí, včetně dodávky hardware, realizované akreditovaným partnerem Canon – společností VDC kancelářská technika, které odpovídá požadavkům výsledného řešení a umožňuje budoucí rozšiřování. Po ověření systému, drobných úpravách a doladění formálních náležitostí nasadil LINET Therefore do rutinního provozu. V něm s dokumenty pracují jak interní zaměstnanci v české centrále společnosti, tak i spolupracovníci z Anglie či dodavatelé marketingových materiálů.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak zkrotit chaos ve firemních dokumentech

IT Systems 4/2024Dominantní částí aktuálního vydání IT Systems je příloha věnovaná kybernetické bezpečnosti, ale najdete v něm také řadu jiných témat. Věnujeme se především trendům v digitalizaci výroby, ale i problematice ESG reportingu a využití virtuální a rozšířené reality v průmyslu. Ukážeme vám také, jak zkrotit chaos ve firemních dokumentech.