facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 6. 11. 2019

SOFTIP je u nás první firmou s certifikátem Gold Security od Microsoftu

Gold SecuritySpolečnost SOFTIP se stala prvním Gold Security partnerem Microsoftu na českém a slovenském trhu. Společnost prokázala v průběhu certifikačního procesu, který trval čtyři měsíce, své odborné znalosti, schopnosti a zkušenosti s nasazováním bezpečnostních řešení u zákazníků. Dosáhla tak nejvyšší možnou úroveň v nové kompetenci Microsoftu zaměřené na kybernetickou bezpečnost.



SOFTIP je členem partnerského programu společnosti Microsoft již od roku 2005. Jde o program, v rámci kterého se musí partnerské společnosti kvalifikovat jednotlivě do každé kompetence.

Kompetence Microsoft Security byla otevřena letos v srpnu a certifikuje partnery, kteří jsou nejlépe připraveni pomoci zákazníkům v ochraně a zabezpečení jejich dat, řízení přístupů uživatelů i ochrany před hrozbami kybernetické bezpečnosti.

Pro získání nové kompetence Gold Security musel SOFTIP dosáhnout stanovený počet aktivních uživatelů v programu Microsoft Intune nebo Azure Information Protection nebo Azure Active Directory Premium (AADP) za posledních 12 měsíců. Zároveň museli jeho zaměstnanci úspěšně absolvovat certifikační zkoušky potvrzující jejich odborné znalosti a zkušenosti v této oblasti.

„Nejnovější certifikace potvrzuje, že naše procesy a odborníci jsou na nejvyšší úrovni i v oblasti kyberbezpečnosti. Ta se stává klíčovým aspektem při nasazování a provozu podnikových informačních systémů. Kompetence Microsoft Partner Gold Security je ovšem pro nás nejen oceněním, ale také velmi vážným závazkem,“ řekl k získání certifikátu Ján Schwarz, technický ředitel společnosti SOFTIP.


Ján Schwarz
Ján Schwarz


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.