facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 7. 6. 2021 - Zdeněk Gric

Slovenská pobočka Dell Technologies má nového generálního ředitele

Novým generálním ředitelem slovenské pobočky Dell Technologies byl k prvnímu květnu jmenován Martin Maštalír. Přichází ze společnosti Cisco, kde se v roli area managera věnoval především segmentu firemních zákazníků. Předtím dva roky působil jako obchodní ředitel ve vzdělávací platfomě technologického startupu zaměřeného na EdTech. Převážnou část kariéry strávil u operátora Orange Slovensko. Aktivní byl také v AmCham Slovakia, kde zastával roli viceprezidenta.



"Mým cílem je umožnit slovenským firmám, aby se v této nelehké době mohly více soustředit na svůj byznys a musely méně času věnovat technologiím," řekl nový generální ředitel slovenské pobočky Dell Technologies Martin Maštalír a upřesnil: "Rád bych se svými kolegy přenastavil firmu tak, aby nenabízela zákazníkům jen hardware, ale komplexní IT řešení pro jejich byznys, které jim umožní rozvíjet se.“

Martin Maštalír je přesvědčen, že jeho kolegové se, stejně jako on, budou chtít stát součástí oživení slovenské ekonomiky. "Právě nyní zákazníci víc než kdy dříve potřebují strategické partnery, kteří jim pomohou s digitální transformací tak, aby mohli pružně reagovat na změny v provozu a způsobu práce. Ať už mluvíme o vzdálené práci a zabezpečení domácí kanceláře, nebo o zvýšených nárocích na zpracování a správu dat.“

V oblasti telco a IT se Martin Maštalír pohybuje více než 20 let. V Ciscu se Maštalír věnoval primárně sektorům utility a bankovnictví a pečoval například o Tatrabanku, Slovenskou spořitelnu, Západoslovenskou energetiku (Skupina ZSE) či Východoslovenskou energetiku (VSE). V minulosti působil 12 let na různých pozicích ve společnosti Orange, kde měl možnost formovat B2B marketing zaměřený na business segment a ICT. Před nástupem do Orange pracoval ve finančním sektoru.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.