facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 7. 11. 2019

Sharp přináší na trh certifikovaný Windows collaboration display

Sharp oznámil dostupnost prvního Windows collaboration displeje s certifikací Microsoft Skype for Business. Tato další generace 4K Ultra HD displejů je navržena pro podporu a zlepšení týmové práce. 70” interaktivní displej pro podnikovou sféru splňuje specifikace Microsoft a je spojením ověnčené technologie Sharp a senzorů, jež umí pracovat s řešením Microsoft Azure Digital Twins pro monitoring prostorů určených ke spolupráci.



Windows collaboration display od Sharp poskytuje podnikům nástroje pro okamžité spojení a spolupráci. Displej je dodáván s integrovanou vysoce kvalitní kamerou vybavenou 4K senzorem, mikrofonem pro vzdálené pole a reproduktory. USB-C konektor také poskytuje jednoduché připojení a snižuje množství času věnované nastavení zařízení nezbytného pro schůzky.

Dle zprávy společnosti Sharp na téma „Vytváření dokonalého prostředí pro jednání“, která se věnuje dopadu vnitřního prostředí na výkonnost kancelářských pracovníků, by mohli zaměstnavatelé o 20 % zvýšit výkon svých pracovníků pouhým zvýšením přívodu čerstvého vzduchu do kanceláří a jednacích prostor. Senzory Internet of Things (IoT) na Windows collaboration displayi tento typ dat monitorují a předávají je do platformy Azure Digital Twins. Tím pomáhá se správou prostředí pracovních prostor.

Windows collaboration display od Sharp byl navržen pro bezproblémovou integraci s běžnými nástroji Microsoft, které již jednotlivci i organizace na pracovišti využívají. Office 365 organizacím poskytuje digitální centrum pro týmovou spolupráci pomocí platformy Microsoft Teams, jež na jediném místě pro snadnější spolupráci v rámci skupiny sdružuje konverzace, obsah i potřebné nástroje.

70“ interaktivní displej také přináší nejvyšší komfort spolupráce jako při psaní perem na papír – tedy dojem a okamžitou odezvu, jež se skutečně přibližují tomuto stylu práce. 10-bodový P-CAP dotyk přináší intuitivní dotykový dojem a umožňuje uživatelům při prezentacích pracovat s vyšší mírou sebevědomí.

Windows collaboration display je již nyní k dispozici u společnosti Sharp a jejích partnerů. Pro bližší informace navštivte https://www.sharp.cz/cps/rde/xchg/cz/hs.xsl/-/html/windows-collaboration-display.htm


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.