facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 6. 2. 2019

Rozšířená řada tenkých klientů Rockwell

Ve výrobních halách se výrobci potýkají s velkým množstvím zdrojů informací v podobě nespočtu aplikací na vícero displejích. Nové rozšířené portfolio tenkých klientů Allen-Bradley VersaView 5200 společnosti Rockwell Automation s integrovaným softwarem ThinManager výrobcům řízení těchto aplikací usnadní. Rozšířené portfolio obsahuje pět tenkých klientů: s jedním displejem, s duálním displejem, s duálním 4K displejem, s více 4K displeji nebo s integrovaným displejem. Varianta s více 4K displeji nabízí sedm displejů a podporuje výhradně software ThinManager.



Každý z těchto nových tenkých klientů přináší různé výhody. Tenký klient s jedním displejem nabízí kompaktní design s jediným videovýstupem DisplayPort. Varianta s duálním 4K displejem obsahuje vysoce výkonný čtyřjádrový procesor Intel Atom CPU pro náročnější aplikace. Tenký klient s více 4K displeji se zase může pochlubit vysoce výkonným procesorem Intel i5 CPU pro aplikace vyžadující vícero displejů.

Bezdisplejoví tencí klienti VersaView 5200 jsou vhodnou volbou ve spojení s monitory VersaView 5100. V tomto dvoudílném řešení stojí monitor a tenký klient odděleně, mohou tak být vyměněny nezávisle na sobě.

Tencí klienti VersaView 5200 jsou navrženi tak, aby byli využíváni výhradně se softwarem ThinManager. Ten centrálně řídí obsah i vizualizaci všech aspektů moderního průmyslového provozu. Zjednodušuje řízení všech zařízení a uživatelů a pomáhá tak zkracovat prostoje a snížit náklady na údržbu. S lokalizační technologií Relevance společnosti Rockwell Automation získá zákazník cílený obsah na základě role a polohy.

Ve spojení se softwarem ThinManager mohou tencí klienti VersaView 5200 přijímat informace ihned po jejich zapojení. Zařízení není nutné konfigurovat, jejich výměna je tak rychlejší. Pro ochranu citlivých dat jsou informace ukládány na serveru. Software ThinManager využívá také víceprvkovou autentizaci, včetně biometrické autentizace pomocí skenování otisků prstů.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.