facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> WWW tipy - 25. 5. 2006

Pokladní kuchařka a nový web o pokladnách

CiglerRP621.jpg Na pomoc všem podnikatelům vyrazila v těchto dnech nová informační brožura Pokladní kuchařka a specializovaný server Registrační pokladny – www.regpokladny.cz. Obojí pochází z dílny Cígler Software.

Nový server přináší přesné a srozumitelné odpovědi na otázky k Zákonu o registračních pokladnách a nabízí i řadu dalších užitečných informací – ukázky konkrétních řešení, přehledný katalog pokladen, tiskáren a dalšího pokladního hardwaru a také internetový obchod. V knihovně stránek naleznete rovněž důležité kopie certifikací vydaných Ministerstvem financí ČR a kompletní znění Zákona o registračních pokladnách. Kontaktní adresář obsahuje odkazy na třináct servisních v ČR. Brožura Pokladní kuchařka nabízí čtenářům na celkem šestnácti stranách rychlou odpověď na otázku, zda se jich týká zákon o registračních pokladnách, a dává návod, jak co nejlépe splnit podmínky zákona. Kuchařku najdou ve svých poštovních schránkách zákazníci Cígler Software. Všem je navíc přístupna zdarma ke stažení.

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.