facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 9. 10. 2020 - Zdeněk Gric

Organizační změny v DNS

Společnost DNS informuje o personálních změnách v divizi Strategického rozvoje a v divizi Security. Od 7. srpna 2020 je novým Business Unit Managerem divize Strategického rozvoje pan Lukáš Mirovský. Na pozici nahradil Davida Hofmana, který nadále povede divizi Huawei. Lukáš Mirovský do společnosti DNS přišel po 4 letech působení ve skupině Veracomp, kde působil jako Sales Director. Další zkušenosti přináší ze společností EMC, Tech Data či Cisco Systems.



"Cílem divize Strategického rozvoje pod mým vedením bude ještě vyšší míra soustředění na hledání nových tržních příležitostí v podobě pokrokových technologických trendů, nových obchodních modelů a přidané hodnoty pro obchodní partnery." dodává Lukáš Mirovský.

Další reorganizační změnou interního týmu DNS je nástup nového Business Unit Manager divize Security. Od 1.října 2020 vede divizi pan Petr Jánošík, který před DNS pracoval ve společnosti Anect, kde působil jako Head of Sales Development. Další zkušenosti si Petr Jánošík přináší ze společností Dimension Data, Tempest Czech nebo ADT Systems.

Kolega Aleš Pernecký se v DNS bude věnovat scoutingu nových značek a rozvoji dalších obchodních příležitostí.


 
  

- PR -

Konec papírování!

Digitalizujte personální agendu a usnadněte si práci


Zjednodušit práci, snížit admini­s­t­ra­tiv­ní zátěž i chybovost a vnést do personální agendy větší transparentnost. To vše umož­ňu­jí moderní personální softwary. Cloudový HR systém GIRITON nabízí navíc také intuitivní ovládání, praktické moduly a mož­nost přizpůsobit si systém na míru. Zjistěte, jak může vypa­dat digitalizace HR a proč se do ní budete chtít hned pustit.

  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.