facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 10. 4. 2015

Ondřej Lubovský novým ředitelem společnosti ALTRON

Od 1. dubna 2015 dochází ke změně na pozici ředitele společnosti ALTRON. Nově ji bude zastávat Ing. Ondřej Lubovský. V rámci své role bude podporovat rozvoj nových obchodních příležitostí, produktové inovace a řídit celou společnost v rámci růstové strategie. Ondřej Lubovský, absolvent pražského ČVUT v oboru radioelektronika, přichází do Altronu ze společnosti Ness, kde měl na starost významné obchodní zakázky. Svou kariéru zahájil jako konzultant informačních technologií a následně projektový manažer ve společnosti Accenture. Bohaté zkušenosti si přináší také z vedoucích pozic u mezinárodních IT společností jako je Capgemini, kde působil jako ředitel provozu a dodávek projektů nebo společnosti Wolters Kluwer. Kromě praktické zkušenosti z mezinárodního prostředí má za sebou Ondřej Lubovský i rozjezd vlastního podnikání, které vždy dovedl do úspěšné akvizice.



Stávající ředitel společnosti, Antonín Hemmer, bude nově zastávat pozici Customer Operations Director v mateřské společnosti Altron Group. V rámci strategie společnosti bude mít mimo jiné ve své kompetenci kvalitu a úroveň poskytovaných služeb v rámci skupiny a zákaznickou zkušenost, která je důležitou součástí obchodní strategie. Kromě toho přejde do kompetence nové pozice také integrovaný systém řízení jakosti jednotlivých společností skupiny Altron.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.