facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 16. 9. 2019

Novým regionálním ředitelem Axis Communications je Magnus Zederfeldt

Švédská společnost Axis Communications oznamuje, že na pozici nového regionálního ředitele pro oblast východní Evropy, Ruska a Společenství nezávislých států nastupuje Magnus Zederfeldt. Magnus Zederfeldt (57) pracuje ve společnosti Axis již od roku 2008. Před svým novým jmenováním byl zodpovědný za organizaci obchodního systému v severní Evropě, za globální strategii pro práci s distributory a od roku 2015 byl ředitelem společnosti Axis pro jihovýchodní Asii. S více než dvacetiletými zkušenostmi v oblasti mezinárodního řízení prodeje a marketingu (z toho 15 ve vztahu k podnikům ve východní Evropě) má Magnus pověst jednoho z nejlepších odborníků v práci na složitých, vysoce konkurenčních rozvíjejících se trzích.



„Jmenování regionálním ředitelem společnosti Axis pro východní Evropu, Rusko a SNS je pro mě velkou ctí a odpovědností. Vysvětlím proč, “ říká Magnus Zederfeldt. „Analýza trhu, zkušenosti společnosti Axis v regionu v předchozích letech a rostoucí finanční ukazatele totiž naznačují, že podnikání v těchto zemích má velký potenciál a zdejší trh je připraven na celou řadu inovativních technologií, které Axis přináší. Doufám, že tyto podmínky a nejvyšší kvalifikace inženýrů, manažerů, prodejců a partnerů Axis nám umožní rychle naše podnikání rozvinout. Zákazníkům tak dáme do rukou ty nejlepší a nejmodernější technologie pro budoucnost.”


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

Chytřejší sítě, bezpečnější firewally

Role AI ve firewallech a cloudové platformě Nebula od Zyxel Networks


V poslední době se neustále mlu­ví o umělé inteligenci a o tom, jak všechno změní. Ve spo­leč­nos­ti Zyxel Networks jsme toho názoru, že ačkoliv umělá inte­li­gen­ce bude nepochybně hrát stále větší roli, nepředstavuje vlastně úplnou novinku. Umě­lou inteligenci (AI) a strojové učení (ML) totiž naše platforma Nebula pro správu sítí v cloudu používá už nějakou dobu.