facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 6. 12. 2018

Novým generálním ředitelem 2N Telekomunikace se stává Michal Kratochvíl

Dlouholetý člen managmentu 2N Michal Kratochvíl od 1. ledna 2019 nahradí na pozici stávajícího generálního ředitele společnosti Oldřicha Stejskala, který byl jmenován členem představenstva 2N a bude se věnovat dalším strategickým úkolům. Michal Kratochvíl (39) začal pracovat ve společnosti 2N jako business development manager již v roce 2002. Během posledních 11 let zastával pozici obchodního ředitele a úzce spolupracoval s generálním ředitelem Oldřichem Stejskalem. Má proto předpoklady, aby v roli CEO pokračoval v úspěšném rozvoji společnosti, vzájemně prospěšných vztahů s partnery a zákazníky 2N a v rozvíjení společných hodnot firem 2N a Axis. Podobně jako doposud bude Michal pracovat v sídle společnosti 2N v Praze.



 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.