facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 29. 1. 2019

Nový SuperWide monitor Philips 499P9H

Společnost MMD uvádí na trh nový Philips 499P9H Brilliance 32:9 SuperWide zakřivený monitor. Tento 49" (48,8"/124 cm) monitor nabízí profesionálům širokou škálu vylepšení pro jejich maximální výkon. Extra široký displej ve formátu 32:9 s ultra vysokým rozlišením je srovnatelný se dvěma vedle sebe položenými 27" QHD monitory.



Samotná velikost pracovní plochy umožňuje uživateli srovnávat několik souborů bez nutnosti kupit okna, skrolovat nebo zoomovat. A pro další možnosti práce umožňuje zabudovaný KVM switch řídit dva připojené zdroje pomocí jediné klávesnice a myši, což šetří ještě více místa a času. Dual Quad HD rozlišení (5120 x 1440 bodů) znamená vyšší hustotu bodů a lepší detaily. Certifikovaná zobrazovací technologie VESA HDR 400 dodává živé barvy, temné stíny a zářící bílou, pro obraz s optimální hloubkou a detaily. Pro zobrazení zabírající téměř celé zorné pole se Philips spolehl na nejnovější VA LED technologii, která dodává potřebný kontrast pro ostrý a jasný obraz z jakéhokoli úhlu.

Philips 499P9H disponuje řadou inovativních funkcí. Zabudovaná USB 3.1 typ-C dokovací stanice je základem pro růst efektivity. Monitor nabízí vysokorychlostní přenos dat pomocí USB-C konektoru a díky RJ45 portu i přímé připojení zapojeného notebooku do internetu pomocí jediného kabelu. Pro vyšší pohodlí a bezpečnost je monitor vybaven vysouvací kamerou vybavenou technologií Windows Hello pro rozeznávání tváří, kterou lze snadno zasunout do rámečku monitoru. Monitor je vybavený zobrazovacími technologiemi pro ochranu zraku uživatele (Flicker-Free a LowBlue mód) nebo efektivními ergonomickými funkcemi (výškově nastavitelný stojan s otáčením a náklonem) a VESA držákem.

Philips 499P9H je na trhu dostupný za doporučenou koncovou cenu 28 169 Kč (1099 euro).


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.