facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> WWW tipy - 11. 7. 2006 - -kh- [ heinige (zavináč) ccb (tečka) cz ]

Nový rezervační systém Hotely.cz

HotelyCZ628.jpgPro čas prázdnin a nejen pro něj se jistě bude hodit i následující zpráva. Internetový rezervační systém Hotely.cz spustila společnost ASPA těsně před začátkem vrcholné letní sezóny. Systém nabízí výhodné ceny, v mnoha případech až o dvacet procent nižší než pultové ceny na recepcích. Zákazníci jsou navíc při každé objednávce odměněni poukázkou na výraznou slevu pro objednávku další. Nabídka se soustředí výhradně na objekty v Česku a obsahuje více než tisícovku hotelů a penziónů.

Při použití systému Hotely.cz platí klient za ubytování předem, stejně jako např. při objednání zájezdu v cestovní kanceláři. Platbu předem, výhodné ceny a následné slevy uvítají zejména firmy při vysílání zaměstnanců na pracovní cesty, soukromí klienti pak kromě výhodných cen a možnosti plánovat zvýhodněné další pobyty oceňují možnost mít všechno předem zajištěno a zaplaceno.

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.