facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 8. 4. 2019

Nový monitor Philips 329P9H s USB-C dokovací stanicí

Společnost MMD uvádí na český trh nový monitor Philips 329P9H/00 s USB-C dokovací stanicí. Tento 32" (80 cm) model disponuje UltraClear 4K UHD (3840x2160 bodů) rozlišením, širokou nabídkou portů a promyšlenou ergonomií.



Díky zabudované USB 3.1 (USB-C) dokovací stanici nabízí tento model všechny výhody rychlého připojení pomocí jediného, tenkého USB-C konektoru. Dokovací stanice je vybavena dostatkem portů pro připojení různých periferií, jako je klávesnice nebo myš a RJ-45 Ethernet konektor poskytne internetové připojení počítačům připojeným přes USB-C port.

Zabudovaný MultiClient KVM přepínač umožňuje kontrolovat dva různé, současně připojené, počítače pomocí jedné klávesnice a myši, přepínáním mezi zdroji jediným stiskem tlačítka. Technologie MultiView poskytuje další rozšíření možností sledování, kdy může uživatel na jediném monitoru sledovat informace ze dvou zdrojů jako je například PC a notebook. Pro doplnění konektivity je Philips 329P9H vybaven zabudovanou webkamerou s podporou Windows Hello, kterou lze snadno zasunout do hrany monitoru, pokud není zrovna potřeba.

IPS panel monitoru nabízí široké pozorovací úhly 178/178 stupňů, i když ho otočíte do vertikální pozice díky funkci pivot.

Philips 329P9H je vybaven řadou ergonomických funkcí, zaručuje maximální pracovní pohodu. Technologie FlickerFree a LowBlue mód se postarají o minimální námahu a únavu očí. SmartErgoBase pak umožní nastavit uživateli monitor do polohy, která mu nejvíc vyhovuje. navíc je Philips 329P9H vybaven technologiemi LightSensor a PowerSensor pro automatické šetření energií.

Nový model Philips 329P9H je dostupný za koncovou cenu 23 039 Kč (899 euro).


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.