facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 7. 8. 2019

Nová vysokorychlostní černobílá multifunkční tiskárna od Epsonu

EpsonSpolečnost Epson oznámila nový přírůstek do své nabídky rychlých inkoustových tiskáren pro velkoobjemové použití. Novinkou je model WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW, což je černobílá multifunkční tiskárna formátu A3, která zajišťuje vysokorychlostní tisk až 100 str./min. pro specializovaná prostředí s vysokým objemem tisku, například v logistice.



Nová tiskárna využívá rychlou liniovou inkoustovou tiskovou hlavu, kterou společnost Epson poprvé použila v průmyslových systémech, jako jsou velkoobjemové tiskárny etiket. Liniová tisková hlava je široká jen 43 mm a obsahuje celkem 8 676 trysek. Používá detekci nefunkčních trysek a technologii variabilní velikosti kapek pro eliminaci pruhování v tisku. Epson tvrdí, že díky použité technologii mohou uživatelé vytisknout až 120 tisíc černobílých stran bez doplňování inkoustu.

Za účelem zvýšení spolehlivosti tiskárny přidala společnost Epson do její výbavy také elektrostatický transportní pás podávání papíru pro udržení kvality ve vysoké rychlosti. Volitelný je vysokokapacitní podavač papíru na 3000 listů a finišer se sešíváním a stohováním na 4000 listů.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.