facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nová série AirLive Topology POE Gigabit switchů

Společnost AirLive uvádí na trh novou sérii Topology POE Gigabit switchů, vytvořených speciálně pro dohledové sítě. Série obsahuje tři zařízení – POE-GSH2624-370, POE-GSH1816R-250 a POE-GSH1008R-120. Jak roste síť IP kamer, stává se náročnější na odhalování poruch a závad. AirLive device management switch je proto vybaven funkcí automatické topologie sítě, která na požádání vytvoří přehledný diagram IP sítě. Lehce tak lze zjistít, jak jsou kamery propojeny, a také to následně zjednodušuje odstraňování problémů.



AirLive do svých switchů zabudoval i funkci elektronické mapy. Lze si tak načíst plán budovy a zaznamenat, kde přesně se kamery v budově nachází. Navíc se mapa sítě dá propojit i s mapami Google pro jednoduchou orientaci při rozsáhlejších instalacích.

AirLive přidal do nových switchů také funkci pro kamery, které podporují standard ONVIF, takže nezáleží na tom, jestli si právě prohlížíte plán budovy, topologický diagram sítě nebo mapy Google. Vždy totiž víte, kterou kameru kontrolujete, a můžete se podívat přímo na živý přenos.

Funkce PoE Device Guard, vyvinutá společností AirLive, se pak stará o stav IP kamer a automaticky je restartuje v případe selhání nebo výpadku.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.