facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 5. 4. 2005

Nová ředitelka HP pro Enterprise Marketing pro oblast ISE

SentaCermakova.jpgSpolečnost HP jmenovala Ing. Sentu Čermákovou (36 let) ředitelkou pro Enterprise Marketing a předsedkyní marketingové rady pro region ISE, kde bude mít na starosti strategické plánování a řízení marketingových aktivit a investic pro podnikové zákazníky. Senta Čermáková nastoupila po dokončení vysokoškolského studia jako marketingová specialistka do nově otevřené pobočky společnosti Digital Equipment v Praze, kde měla na starosti např. uvedení společnosti na český trh, účast společnosti na výstavách a veletrzích, organizaci tiskových konferencí, vydávání zákaznického časopisu a současně působila jako tisková mluvčí.

V roce 1997 přešla v rámci společnosti na pozici Sales Support Specialist. Po akvizici společnosti Digital Equipment společností Compaq Computer v roce 1998 se Senta Čermáková vrátila do oblasti marketingu a působila jako manažerka pro PR a marketingovou komunikaci. V době lokálního slučování společností Compaq a HP v roce 2002 působila osm měsíců na pozici Integration Office Manager a významnou měrou se podílela na úspěšném sloučení českých poboček společností. Po dokončení fúze se Senta Čermáková opět vrátila do oblasti firemního marketingu jako marketingová manažerka divize HP Services.

 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.