facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Neogenia Voice dokáže získat zpětnou vazbu od stovek telefonních čísel naráz

Technologická společnost Neogenia představila novou službu pro uskutečnění automatických hlasových hovorů. Služba dokáže uskutečnit hovor na zvolená telefonní čísla a z předem nadefinované zprávy vygenerovat pomocí TextToSpeech syntetizátoru s pokročilou podporou skládání operací v sedmi světových jazycích přehrát hlasovou zprávu či libovolnou audiostopu. Zprávu navíc umožňuje sestavit z několika desítek segmentů, které mohou jednotlivé přístupy kombinovat a zajistit tak Interactive Voice Response zmáčknutím nadefinovaných kláves, hovor přesměrovat na jiné číslo, zanechat vzkaz či nastavit jiné předem dané scénáře. Segmenty na sebe mohou libovolně navazovat, navigaci v nich zajišťuje běžný stisk tlačítka.



Veškeré reakce příjemce jsou v reálném čase zaznamenány. Obsluha služby Voice okamžitě zjistí, kolik telefonních čísel hovor zvedlo, kolik odmítlo, přerušilo, případně která čísla již nejsou platná. U anket nebo větvených zpráv také zaznamenává jednotlivé číselné volby pro každé číslo, které předkládá v přehledných grafických výstupech. Samozřejmostí je integrace do API klienta.

 

Neogenia Voice je dalším dostupným kanálem pro přímou komunikaci. Společnost provozuje také firemní SMS bránu pro rozesílání informačních a obchodních SMS, v loňském roce navíc uvedla Spothill, první platformu na bázi beaconů (elektronických majáků), kterou dnes již používá několik desítek subjektů nejen pro marketingové účely, ale i jako další kanál pro informování veřejnosti.

 

Služba je v plném provozu a je dostupná v několika světových jazycích. K dispozici jsou tři tarify, přičemž ten nejlevnější lze pořídit za 200 Kč.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.