facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 17. 10. 2019

MMD představuje Philips 346B1C s USB-C dokovací stanicí

Společnost MMD představuje nový zakřivený 34” monitor Philips 346B1C s UltraWide VA panelem a USB-C dokovací stanicí. Monitor je navržen pro pohodlnou a maximálně produktivní práci. Nový Philips 346B1C je vhodným řešením pro B2B profesionály, například z oblasti financí a bankovnictví.



Monitor je vybaven výkonnými technologiemi, navrženými pro poskytování maximálního zážitku ze sledování, jako například CrystalClear, UltraWide QHD 3440 x 1440 a formát 21:9, který nabízí nejrůznější možnosti uspořádání plochy. Uživatel tak může snadno srovnávat dva dokumenty, dívat se na XXL tabulky, sledovat CAD-CAM projekty v plných detailech a mnohem víc. Díky MultiView technologii je možné využívat rozdělení obrazovky (split-creen) a zároveň sledovat obsah z vícero připojených zdrojů signálu (NTB, PC, atd.). Navíc integrovaný MultiClient KVM switch umožňuje pracovat současně na několika zařízeních připojených k monitoru a ovládat je pomocí jediné klávesnice a myši. A pro ty, kteří rádi kombinují práci a zábavu nabízí monitor i podporu technologie Adaptive-Sync. Ta přináší rychlou odezvu a hladké hraní bez trhání obrazu.

Díky zabudované USB-C dokovací stanici s dobíjením mohou uživatelé jednoduše připojit svůj notebook k monitoru pomocí jediného kabelu. Získají tak vysokorychlostní přenos dat a obrazu ve vysokém rozlišení - mohou v klidu pracovat a zároveň dobíjet své zařízení.

Philips 346B1C nabízí také řadu funkcí pro zvýšení pracovního pohodlí. Technologie Flicker-free a LowBlue Mode slibují lepší obraz při práci, zatímco EasyRead mód nabízí příjemné čtení textu. Možnost otáčení o 180°, snadný náklon, výškové nastavení stojanu a VESA držák zaručují optimální ergonomický komfort. Zabudovaný PowerSensor deteguje přítomnost člověka a podle toho snižuje jas monitoru, čímž šetří náklady na energii až o 80 %. Monitor je bez rtuti a olova, je certifikovaný na EnergyStar 7.0, RoHS a TCO a jeho obalový materiál je kompletně recyklovatelný.

Nový Philips 346B1C bude k dispozici na trhu od listopadu 2019 za doporučenou cenu 15 349 Kč (559 euro).