facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 17. 10. 2019

MMD představuje Philips 346B1C s USB-C dokovací stanicí

Společnost MMD představuje nový zakřivený 34” monitor Philips 346B1C s UltraWide VA panelem a USB-C dokovací stanicí. Monitor je navržen pro pohodlnou a maximálně produktivní práci. Nový Philips 346B1C je vhodným řešením pro B2B profesionály, například z oblasti financí a bankovnictví.



Monitor je vybaven výkonnými technologiemi, navrženými pro poskytování maximálního zážitku ze sledování, jako například CrystalClear, UltraWide QHD 3440 x 1440 a formát 21:9, který nabízí nejrůznější možnosti uspořádání plochy. Uživatel tak může snadno srovnávat dva dokumenty, dívat se na XXL tabulky, sledovat CAD-CAM projekty v plných detailech a mnohem víc. Díky MultiView technologii je možné využívat rozdělení obrazovky (split-creen) a zároveň sledovat obsah z vícero připojených zdrojů signálu (NTB, PC, atd.). Navíc integrovaný MultiClient KVM switch umožňuje pracovat současně na několika zařízeních připojených k monitoru a ovládat je pomocí jediné klávesnice a myši. A pro ty, kteří rádi kombinují práci a zábavu nabízí monitor i podporu technologie Adaptive-Sync. Ta přináší rychlou odezvu a hladké hraní bez trhání obrazu.

Díky zabudované USB-C dokovací stanici s dobíjením mohou uživatelé jednoduše připojit svůj notebook k monitoru pomocí jediného kabelu. Získají tak vysokorychlostní přenos dat a obrazu ve vysokém rozlišení - mohou v klidu pracovat a zároveň dobíjet své zařízení.

Philips 346B1C nabízí také řadu funkcí pro zvýšení pracovního pohodlí. Technologie Flicker-free a LowBlue Mode slibují lepší obraz při práci, zatímco EasyRead mód nabízí příjemné čtení textu. Možnost otáčení o 180°, snadný náklon, výškové nastavení stojanu a VESA držák zaručují optimální ergonomický komfort. Zabudovaný PowerSensor deteguje přítomnost člověka a podle toho snižuje jas monitoru, čímž šetří náklady na energii až o 80 %. Monitor je bez rtuti a olova, je certifikovaný na EnergyStar 7.0, RoHS a TCO a jeho obalový materiál je kompletně recyklovatelný.

Nový Philips 346B1C bude k dispozici na trhu od listopadu 2019 za doporučenou cenu 15 349 Kč (559 euro).


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.