facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 18. 9. 2018

MMD představuje nový monitor pro profesionály - Philips 328P6VUBREB

Společnost MMD uvádí na trh nový monitor Philips Brilliance 328P6VUBREB s USB-C dokováním. Díky svému všestrannému vybavení je nový monitor dobrou volbou pro profesionály ze všech oblastí. K monitoru se uživatel připojí snadno pomocí zabudované dokovací stanice s USB-C konektorem. K ní pak může kromě jiného připojit také klávesnici, myš a síťový kabel. Notebooky s USB-C konektorem budou po připojení k monitoru automaticky dobíjeny.



Grafici, fotografové, architekti a některé další profese potřebují pro svou práci maximální přesnost barev. I v této oblasti má nový Philips 328P6VUBREB co nabídnout. Jeho výkonný panel nabízí UltraClear 4K UHD rozlišení (3840 x 2160 bodů) a technologie HDR 600 zajišťuje širokou paletu barev, která je doplněna o vysoký jas a výborné detaily. Navíc technologie Ultra Wide-Color zaručuje velmi široký barevný gamut a červenější červenou, hlubší modrou a přirozenou zelenou. A díky 10bitovým barvám a až 12bitovému internímu zpracování barev vypadá 1,074 mld. barev velmi přirozeně.

Pro vysokou produktivitu profesionálů je nový model Philips 328P6VUBREB vybaven řadou technologií, které ulehčují práci. Jednou z nich je i MultiView, díky které mohou uživatelé pracovat na jednom monitoru s obrazem ze dvou zařízení současně. Monitor také nabízí nastavení pomocí Philips LowBlue Mode, které chrání oči před potenciálně škodlivými efekty krátkovlnného modrého světla a pro úplnou volnost nastavení polohy monitoru je k dispozici SmartErgoBase.

Nový Philips 328P6VUBREB bude na trhu k dispozici v listopadu 2018 za doporučenou koncovou cenu 16 229 Kč (639 €).


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.