facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 18. 9. 2018

MMD představuje nový monitor pro profesionály - Philips 328P6VUBREB

Společnost MMD uvádí na trh nový monitor Philips Brilliance 328P6VUBREB s USB-C dokováním. Díky svému všestrannému vybavení je nový monitor dobrou volbou pro profesionály ze všech oblastí. K monitoru se uživatel připojí snadno pomocí zabudované dokovací stanice s USB-C konektorem. K ní pak může kromě jiného připojit také klávesnici, myš a síťový kabel. Notebooky s USB-C konektorem budou po připojení k monitoru automaticky dobíjeny.



Grafici, fotografové, architekti a některé další profese potřebují pro svou práci maximální přesnost barev. I v této oblasti má nový Philips 328P6VUBREB co nabídnout. Jeho výkonný panel nabízí UltraClear 4K UHD rozlišení (3840 x 2160 bodů) a technologie HDR 600 zajišťuje širokou paletu barev, která je doplněna o vysoký jas a výborné detaily. Navíc technologie Ultra Wide-Color zaručuje velmi široký barevný gamut a červenější červenou, hlubší modrou a přirozenou zelenou. A díky 10bitovým barvám a až 12bitovému internímu zpracování barev vypadá 1,074 mld. barev velmi přirozeně.

Pro vysokou produktivitu profesionálů je nový model Philips 328P6VUBREB vybaven řadou technologií, které ulehčují práci. Jednou z nich je i MultiView, díky které mohou uživatelé pracovat na jednom monitoru s obrazem ze dvou zařízení současně. Monitor také nabízí nastavení pomocí Philips LowBlue Mode, které chrání oči před potenciálně škodlivými efekty krátkovlnného modrého světla a pro úplnou volnost nastavení polohy monitoru je k dispozici SmartErgoBase.

Nový Philips 328P6VUBREB bude na trhu k dispozici v listopadu 2018 za doporučenou koncovou cenu 16 229 Kč (639 €).