facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 20. 1. 2010

McAfee a Facebook spolupracují na zabezpečení uživatelů

Společnosti McAfee a Facebook oznámily uzavření dohody, která poskytne dodatečnou bezpečnostní ochranu mnoha internetovým uživatelům. McAfee se v rámci spolupráce stane na jeden rok výhradním dodavatelem zabezpečení pro uživatele sítě Facebook. Výzkum ukázal že cca 78 % zákazníků nemá aktualizovaný antivir, aktivovaný firewall a antispyware. 48 % z nich pak vypršela platnost antivirové ochrany. Společné bezpečnostní řešení bude zahrnovat bezpečnostní software společnosti McAfee, umožní antivirové skenování počítačů uživatelů Facebooku, nabídne jim opravné nástroje a srozumitelné výukové materiály. Uživatelé Facebooku budou moci získat na 6 měsíců zdarma řešení McAfee Internet Security Suite a další půlrok používat tuto službu se speciální slevou.



Software McAfee Internet Security Suite chrání počítač před on-line hrozbami, viry, spywarem, hackery, internetovými podvodníky, zloději identity i dalšími počítačovými zločinci. Jeho součástí je i technologie McAfee SiteAdvisor, která dokáže rozpoznat weby, jejich návštěva představuje bezpečnostní riziko.

 

Pokud je uživatelský účet v síti Facebook kompromitován, provozovatel nyní nabízí uživateli postup, který pomocí průvodce účet v několika krocích opět zabezpečí. Právě uzavřené partnerství zajistí, že během tohoto postupu bude počítač také vyčištěn od dalšího malwaru pomocí nástrojů společnosti McAfee, přičemž pro uživatele bude vše zdarma.

 

Společný výukový obsah pro uživatele Facebooku z oblasti on-line bezpečnosti bude k dispozici na webu http://www.facebook.com/security. Společnost McAfee bude také pravidelně aktualizovat svoji sekci na Facebooku (www.facebook.com/mcafee), na které se nachází obsah zaměřený na ochranu PC i tipy pro rodiče, které by jim měly pomoci zabezpečit internetové aktivity svých dětí.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.