facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 24. 4. 2024 - Ing. Lukáš Grásgruber

Logmanager chystá expanzi do zahraničí s novým ředitelem

Jiří TobolaČeská technologická firma Log­manager oznámila, že na nově vytvořenou pozici výkonného ře­ditele (CEO) nastupuje Jiří Tobola (na snímku) zatímco dosavadní ředitel Petr Skořepa pokračuje jako provozní ředitel (COO). Jejich společným úkolem bude nyní expanze firmy do zahraničí.



Jiří Tobola je spoluzakladatelem a bývalým ředitelem společnosti Flowmon Networks. Té se jako jednomu z vůbec prvních spin-offů v Česku podařilo přetavit univerzitní technologii v globální produkt. Poté, co Flowmon úspěšně provedl akvizicí globálním hráčem Kemp Technologies a následně Progress Software, se Tobola stal mentorem začínajících firem v Jihomoravském inovačním centru.

Logmanager se věnuje log management a SIEM. Jeho řešení používá více než 300 středních a velkých firem a organizací. Cílem nového vedení je, aby se Logmanager více prosadil v zahraničí.

„Nejvíce mě na Logmanageru nadchla energie celého týmu a rychlost, jakou získal 300 zákazníků ve střední Evropě. S připravovanou novou generací produktu, správným marketingem a posíleným týmem máme na to hrát významnou roli i dál za hranicemi,“ komentuje Tobola svůj nástup na pozici CEO.

Jiří Tobola
Jiří Tobola

Petr Skořepa bude jako provozní ředitel (COO) nadále zodpovědný za partnerský kanál, procesy a udržování efektivního chodu firmy. Zaměří se též na zkvalitňování obchodní podpory a komunikace směrem k partnerům i zákazníkům.

„Chtěl bych poděkovat zákazníkům a partnerům, kteří do nás vložili důvěru, a také celému našemu týmu za jejich odhodlání a energii. Jsem obrovsky hrdý na výsledky, kterých Logmanager během osmi let dosáhl. Jurovy zkušenosti nám pomohou naplnit potenciál v zahraničí a zároveň si udržet pozici spolehlivého partnera pro stávající partnery a zákazníky,“ říká Petr Skořepa.


 
  

- PR -

ESG reporting jednoduše s IFS a CDC Data

ESGESG formuje cestu k udr­ži­tel­né­mu a odpovědnému podnikání. Otevřeme společně dveře do této esenciální oblasti, kde se setkávají inovace, udržitelnost a společenská odpo­věd­nost, aby formovaly pozitivní změny pro naši společnost. Vstup­te s námi do světa, kde každé rozhodnutí formuje budoucnost.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.