facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 13. 6. 2018

Inveo posiluje management

E-commerce akcelerátor Inveo dále rozšiřuje svůj tým. Na pozici Business Unit Director ve startupu DoDo patřícím pod křídla Inveo nastupuje Martin Marek, který bude mít na starosti stávající i nové klienty a rozvoj celého B2B segmentu. Martin Marek se posledních šest let věnoval řízení online portfolií a má za sebou řadu úspěšných projektů ve společnostech jako Burda Praha anebo News and Media Holding. V těchto společnostech vytvořil online-business strategii s důrazem na omnichannel přístup a taktéž sjednotil celé portfolio z produktového a systémového pohledu. Působil jako projektový manažer TV NOVA v oblasti vylepšování firemních procesů, jako LEAN manažer byl zodpovědný za vylepšení finančních výsledků ve svěřených oblastech v Raiffeisenbank.



V DoDo se Martin Marek bude soustředit na akvizici nových klientů a o rozvoj služby jako takové z pohledu business developmentu. Zároveň zastřeší nastavení a rozvoj interní logistické platformy, kterou aktuálně vyvíjí development tým společnosti Inveo. Martin bude také zodpovědný za nastavení nových procesů v obou společnostech (DoDo a Inveo) a povede interní školení v oblasti procesního řízení a BPI.

„Věříme, že díky bohatým zkušenostem s řízením firemních procesů bude Martin silnou posilou našeho týmu. Jeho know-how využijeme i v rámci nově vznikajícího HR projektu, který právě připravujeme,“ dodává Michal Menšík, CEO Inveo.


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.