facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> WWW tipy - 11. 9. 2006

InterSystems nabízí dokonalejší e-learning

intersystems_elearning_637.jpgSpolečnost InterSystems zahájila provoz vylepšeného e-learningového centra InterSystems e-Learning Center, které nabízí vývojářům a systémovým administrátorům Caché bezplatné individuální vzdělávání. InterSystems e-Learning Center poskytuje individuální přístup k důležitým informacím o systému Caché, tak aby si mohli vývojáři aplikací a systémoví administrátoři kdykoli rozšířit své znalosti v pohodlí svého domova nebo kanceláře.

V rámci e-Learning Center je možné sledovat živě on-line přednášky prezentované odborníky InterSystems, prohlížet si kdykoli nahrané lekce o různých tématech týkajících se Caché, snadno vyhledávat živé přednášky a jiné nahrávky i důležité dokumenty podle kategorií nebo klíčových slov a účastnit se vzdělávacích kurzů obsahujících informace, které rozvíjejí hlavní téma kurzu. Každý vzdělávací kurz obsahuje živý úvod do problematiky od odborníků z řad InterSystems, dále nahrané moduly s podrobnými informacemi o hlavním tématu s možností živých konzultací s profesionály z InterSystems, kteří odpovídají na otázky týkající se předmětu kurzu.

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.